skip to Main Content

HOPPY DRY GIN steklenica 700 ml v darilni embalaži

34,00 

Pripravili smo steklenice z 700 ml HOPPY DRY GINA, ki smo jih zapečatili z steklenim zamaškom.

HOPPY GIN lahko ponudite v kartonski darilni embalaži, na kateri je upodobljen Janez Hausenbichler, graščina Novo Celje in druge značilnosti Savinjske doline.

Šifra: HG700DE Kategorija:

Dodatne informacije

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo prvi gin Savinjske doline. Poimenovali smo ga HOPPY GIN, ker smo mu dodali nežno noto hmelja. Pri kreiranju našega gina, smo se oprli na zgodovino naše doline in na ponosno dediščino naših prednikov.

Na ravnico prelepe Savinjske doline, skozi katero se vije reka Savinja, je leta 1876 Josip Bilger, oskrbnik graščine Novo Celje, prinesel prve sadike hmelja, iz katerih je Janez Hausenbichler leta 1886 v Savinjski dolini zasnoval prvi nasad hmelja sorte savinjski golding.

Savinjski golding je še danes zaradi svoje kvalitete izredno cenjen. S tem se je proizvodnja hmelja za vedno ukoreninila v Savinjski dolini in dolini vtisnila neizbrisen pečat. Hoppy gin je poklon našim prednikom, ljudem vizionarjem, ki jih na svoji ustvarjalni poti nič ni ustavilo. Je poklon savinjskemu hmelju in hmeljarjem, ki ga z ljubeznijo pridelujejo. Je poroka hmelja in gina, je preplet življenja.

Hoppy dry gin je z ljubeznijo izdelan iz izjemno kakovostnega destilata, v katerem smo združili okus brina in hmelja ter mu dodali nežen podton citrusov.

Dodatne informacije

Teža 1.473 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Close search
Košarica
Back To Top